Papu Cafen uutiset

Viikon 50 kohokohdat

  • Avasimme kahvilan 5. päivä joulukuuta
  • Olemme myyneet 191 kuppia kahvia
  • 71 kupillista muita juomia, kuten teetä ja Matcha Lattea
  • Uusi tulokas Papu perheeseen. Vegaani menu. Kahvi soijamaidolla, kauramaitoa, vegaani patonki ja vegaani jälkiruokia.

Tiesitkö, että Aeropressin kehitti amerikkalainen insinööri Alan Adler? Se on klassinen ja samalla uniikki tapa tehdä kahvia käyttäen painetta kahvin tekemisen aikana. Tämä menetelmä tuo voimakkaasti kahvin hienot erilaiset maut esille ilman kitkeryyttä. Aeropress on yksi mielenkiintoisimmista valmistusmenetelmistä baristalle. Valmistuksen aikana barista voi kontrolloida makua tilanteen mukaan. “Mitä te kaverit yleensä teette, kun haluatte kupin kahvia?”

Faktaa Aeropressista

  • 2008 Oslossa järjestettiin ensimmäinen Aeropress maailmanmestaruuskilpailu
  • 2016 maailmanmestaruuskilpailu järjestetään Irlannissa (Papu Cafe harjoittelee jo tätä kilpailua varten)
  • Alan keksi myös Frisbee Sisterin, joka on lento-ominaisuuksiltaa tyypillisä frisbeetä parempi
  • Aeropressin valmistamisen kokonaisaika on 120 sekunttia.

Tällä viikolla tulossa:

Chicken Teriyaki Patonki. Teriyaki kastike on tehty soijakastikkeesta, mirinistä (Japanilainen riisiviini) ja inkivääristä. Kastike on myös vegaaniystävällinen.